Brief Korver

Beste meneer/mevrouw,

Sinds 1983 werk ik met veel plezier als tandarts in Strijen. Samen met mijn assistenten werk ik er dagelijks aan om u als patiënt de beste kwalitatieve mondzorg te bieden. Daarbij geniet ik van het persoonlijke contact en de band die ik met u heb mogen opbouwen. Sommigen van u ken ik al sinds dag één.

Ondanks het plezier dat ik nog dagelijks heb in mijn werk, wordt het tijd om na te denken over hoe ik rustig kan afbouwen. Ik ben inmiddels 66 jaar oud. Vanwege het landelijke tandartsentekort wordt het steeds lastiger om een opvolger te vinden en zodoende de zorg voor mijn patiënten te continueren.

Toen zich recent de mogelijkheid aandiende om de krachten te bundelen met mijn collega’s van Samenwerkende Tandartsen Strijen, heb ik daar niet aan getwijfeld. Deze samenwerking zorgt er namelijk voor dat u als patiënt van goede mondzorg verzekerd blijft en dat mijn gewaardeerd team ook in de toekomst een baan heeft bij een prachtige praktijk.

Dit houdt in dat wij vanaf 1 april 2023 werkzaam zijn bij Samenwerkende Tandartsen Strijen en dat de deuren van mijn eigen praktijk op die datum worden gesloten.

Voor u als patiënt zal er – behalve de nieuwe locatie, op een kleine 100 meter van mijn praktijk – weinig veranderen. Ook bij Samenwerkende Tandartsen Strijen blijft u gewoon onder behandeling bij mij en mijn assistenten. Ik ga een dag minder werken maar voorlopig nog niet met pensioen.

Voor de volledigheid vindt u hieronder de praktijkgegevens (onderaan de brief vindt u een routekaartje):

Praktijk: Samenwerkende Tandartsen Strijen
Adres: Molenstraat 19, 3291 EE Strijen
Telefoonnummer: 078 – 67 433 18
E-mail: strijen@samenwerkendetandartsen.nl

Met deze samenvoeging bundelen we onze krachten, gaan we efficiënter werken én kunnen we bijvoorbeeld ziekte, verlof of vakantie van een behandelaar of assistente beter opvangen.

Ik hoop dat ik u – samen met mijn assistenten – nog veel jaren van tandheelkundige zorg mag voorzien. Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog aanvullende vragen? Neemt u dan gerust contact op met onze praktijk.

Met vriendelijke groet,

Pieter Korver, tandarts

Mocht u bezwaar hebben tegen het overdragen van uw dossier aan Samenwerkende Tandartsen Strijen, dan vernemen wij dat graag binnen vier weken per e-mail, via pakorver@xs4all.nl. Indien u bezwaar maakt, kunt u aangeven of we het betreffende dossier naar uzelf of naar een andere tandartspraktijk moeten sturen.